Код скопійовано в буфер

Додатково -5% при оплаті онлайн 💳

💳 Оплата частинами на 6 місяців без переплат 🍁

Спортивні товари - Інтернет магазин “Дикий Крам”

Здоровий спосіб життя завжди в тренді! Спорт і туризм - невід’ємна його частина. Щоб тренування приносили не лише користь, а й задоволення, слід обирати товари для спорту найвищої якості. Спортивний одяг і взуття має бути комфортним, дихаючим, інвентар та аксесуари - довговічними. Якісні та трендові товари для спорту і туризму ви можете придбати в нашому магазині “Дикий Крам”.

Інтернет-магазин спортивних товарів

Сучасність, професіоналізм, перевірена якість продукції - це все про наш інтернет магазин! В нашому каталозі представлені наступні види товарів:

  • спортивний одяг (футболки, майки, поло, худі, реглани, спортивні костюми і форми, шорти, шкарпетки);
  • спортивне взуття (кросівки, бутси, черевики, кеди, борцівки);
  • плавки, купальники і спідня білизна;
  • спортивний інвентар (м’ячі, сітки, тактичні дошки, рушники, сумки, аксесуари для плавання);
  • засоби для догляду;
  • бандажі, фіксатори, наколінники.

Наш магазин задовольнить потреби як професійних спортсменів, так і любителів займатись спортом самостійно. Широкий асортимент брендів і товарів дозволяє вибрати і купити спортивні товари для чоловіків, жінок і юних спортсменів.

Для любителів туризму і активного відпочинку пропонуємо сучасні намети, рюкзаки, фляги і термоси.

Наш сайт має зручне меню, завдяки чому ви можете вибрати товари по таких критеріях, як виробник, вид спорту, тощо. Розмір одягу, взуття, шкарпеток обирається індивідуально для кожної позиції. 

Товари для спорту і туризму в Києві

Чому обирають наш магазин спорт товарів?

Тільки оригінальна продукція! Ми співпрацюємо з провідними виробниками та офіційно представляємо їх на українському ринку. Це означає, що наші покупці захищені від підробок і отримують товар відповідної якості.

Досвід і практика. Наші консультанти - експерти в галузі спортивного і туристичного спорядження. Вони допоможуть вам зробити вибір, який відповідає вашим запитам і потребам. 

Власний склад, який дає можливість оперативно виконувати замовлення і відвантажувати товар на відправку день у день (замовлення, прийняті після 15:00, відправляються на наступний день).

Доставка по Києву та Україні службою “Нова пошта” (адресна, у відділення, до поштомату). При здійсненні покупки на суму від 2500 гривень доставка до відділення або поштомату безкоштовна.

Купити спортінвентар в один клік

Для того, щоб купити спортінвентар, одяг та інші товари для спорту та туризму, слід обрати необхідні вам параметри (колір, розмір тощо) і натиснути кнопку “купити” напроти обраної позиції. Здійснити оплату можна онлайн, готівкою кур’єру або у відділенні, а також замовити доставку накладеним платежем (звертаємо вашу увагу, що в цьому випадку послугу переказу коштів сплачує покупець). Після оформлення замовлення наш менеджер зв’яжеться з вами для уточнення інформації.

Ви також можете зателефонувати нам, і наші консультанти нададуть вам інформацію щодо актуальності товарів і цін, допоможуть визначитись із вибором і сформують замовлення.

Повернути товар, що не відповідає вашим вимогам, ви можете протягом 14 днів з моменту здійснення покупки. Поверненню не підлягають:

  • товари, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. №172;
  • товари, що були у вжитку;
  • товари з неповною комплектацією (відсутність пакування, етикеток, ярликів тощо).

Найкращі ціни на спортивні товари

Наш магазин приваблює не лише широким асортиментом і якісним сервісом, а й цінами! Регулярно оновлюючи наш асортимент, ми проводимо розпродаж колекцій минулих сезонів зі знижками до 80%. Таким чином, ви можете купити новий оригінальний товар від провідного виробника за найпривабливішою ціною.

Також діють вигідні пропозиції для оптових покупців. Якщо вам необхідно одягти та екіпірувати спортивну команду, обладнати майданчик для тренувань або придбати партію товару для подальшої реалізації - зверніться до наших консультантів. В нашому магазині ви можете вигідно купити спортивні товари оптом.

Ми відкриті до співпраці!

Інтернет-магазин спортивних товарів “Дикий Крам” відкритий до цікавих пропозицій!

В наших планах - створення великого спортивного хаба і спільноти прихильників спорту, туризму, активного відпочинку та здорового способу життя. Тож запрошуємо до співпраці ініціативних, енергійних та зацікавлених людей.

Ми також готові розглянути пропозиції про співпрацю з тими, для кого спорт - більше, ніж захоплення: спортсменами, блогерами, експертами, інформаційними партнерами.